Kirjan saatavuus

Apul.prof. Jarkko Peltomäen ja tietokirjailija Juha Vaheen kirjaa Omalla rahalla. Sijoittamisen haasteet 2010-luvulla on tilattavissa osoitteesta omallarahalla@luukku.com hintaan 25 euroa sisältäen ALV:n ja postikulut. Osakesäästäjien jäsenille vastaava hinta on 20,80. Ulkomaille toimituksista tulee eri ohjeet meilinä. Tällä hetkellä kirjaa myydään Turun Kansallisessa Kirjakaupassa. Sitä voi tiedustella myös Akateemisesta Kirjakaupasta. Koska olemme tehneet sopimuksen alan tukkukaupan Kirjavälityksen kanssa, kirjaamme voinee tilata useimpiin kirjakauppoihin Suomessa samalla 25 euron kokonaishinnalla.

Mainokset

4 thoughts on “Kirjan saatavuus

 1. Totutusta poikkeavia näkökulmia sijoittajalle. Selkosuomea vaikeista asioista. Provosoitumisvaara. Sijoituksesta kaiken tietävät älkööt vaivautuko. Suosittelen lämpimästi, sekä edistyneille että aloittelijoille.

  • Juu, kiitoksia arviosta. Tuo edellinen ”juhavahe” on kyllä Jarkko P ;-). Olen itse saanut meiliin montakin kommenttia ja pyytänyt laittamaan ne tänne vaikka nimimerkillä.

   ”Provosoitumisvaara”. Sitä siinä on, mutta kuten Mauno Koivisto sanoi, ei pidä provosoitua, kun provosoidaan ;-).

   T. se toinen Juha 😉

 2. Kirjaston asiakaalle:

  Kirjan PAINOKSESSA ei tuollaista vikaa ole varmastikaan. Tuo on ensimmäinen reklamaatio syyskuussa myyntiin tulleesta kirjasta ja viestin saatuani tarkistin us. satoja kirjoja.

  Kyseistä kirjan YKSITTÄISTÄ KAPPALETTA painettaessa painokoneeseen on ilmeisesti kerralla mennyt 2 arkkia, jolloin tuollainen vika saattaa sattua.

  Kirjastot ostavat kirjaa tukkukauppojen kautta, mutta huomattavasti nopeampaa on kirjaston ottaa suoraan yhteyttä os. omallarahalla@luukku.com jolloin uusi kirja lähtee kirjastoon veloituksetta samana päivänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s